خريد vpn خريد vpn خرید کریو خرید vpn خرید فیلترشکن خريد vpn براي موبايل خرید کریو خرید kerio خريد vpn خريد vpn خريد kerio دانلود فیلم خرید شارژ
خريد vpn خريد vpn خرید کریو خرید vpn خرید فیلترشکن خريد vpn براي موبايل خرید کریو خرید kerio خريد vpn خريد vpn خريد kerio دانلود فیلم خرید شارژ
خوراک لابستر با سس رمولاد
به انجمن خوش آمدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
  1. #1
    کاربر سایت
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    محل سکونت
    همین حوالی...
    نوشته ها
    5,647
    تشکر
    3,769
    تشکر شده 6,464 بار در 2,924 پست

    خوراک لابستر با سس رمولاد

    همونطور که میدونید خوراک خرچنگ و لابستر یا صدف بیشتر درسفره های فرنگی باب
    هست و در ایران کمتر به این میوه های دریایی توجه میشه.
    لابسترهایی که در ایران وجود داره بیشتر از دریای خلیج فارس صید میشه که دارای
    چنگک هایی کوچک هستند و لابسترهایی که از اقیانوس صید میشه چنگک هایی بزرگ
    دارند
    پاک کردن لابستر و خرچنگ شیوه های مختلف داره که معمولا بعد از آبپز کردن اون رو به
    ٢ شقه تقسیم میکنند و سرو میکنند
    نکاتی که برای سرو خرچنگ و لابستر مهم هست اینه که حتما داخل بشقاب باید از دورچین
    استفاده بشه و دورچین هایی که در سرو خرچنگ و لابستر مهم هستند و مرسوم تخم مرغ
    آب پز و سیب زمینی و فرش کاهو هستش
    من در اینجا طرز تهیه لابستر با سس رمولاد که با سسی مخصوص که از خانواده سس هایی هست که با سس مادر تهیه میشه رو به شما آموزش میدم امیدورام خوشتون بیاد

    مواد لازم:
    فیله لابستر : ۵ عدد
    کاهو : به مقدار لازم
    تخم مرغ آبپز سفت :٢ عدد
    قارچ : یک بسته کوچک
    مواد لازم برای تهیه سس :
    سس مایونز : یک پیمانه
    تخم مرغ سفت ساطوری شده : ١ عدد
    جعفری و ترخون : ٣ قاشق غ
    خیار شور رنده شده : ٣ ق غ
    خردل : ١ ق م
    سیر : ١ تا ٢ پر کوبیده

    در ابتدا آب رو در یک قابلمه به جوش میاریم به اندازه یک قاشق نمک بهش اضافه
    میکنیم و لابستر رو به مدت ١٠ دقیقه داخل آب میپزیم
    در این حین سس رو آماده میکنمیم
    سس مایونز رو با تمام مواد گفته شده مخلوط میکنمیم و کمی فلفل و نمک بهش اضافه
    میکنیم
    قارچ رو اسلایس کرده و تایسینگ میکنیم
    لابستر رو از آب خارج کرده و حبه قندی خرد میکنیم و بعد داخل قارچ کمی تفت میدیم
    بعدازینکه تفت دادیم سس رو به لابستر اضافه میکنیم و هم میزنیم
    در روی بشقابی که لابستر رو سرو میکنیم چند برگ کاهو فرش کرده و خوراک رو روی
    کاهو میریزیم و دور اون رو با تخم مرغ سفت نصف شده و دورچین های دیگه تزئین
    میکنیم
    سوخت پروانه که زد بوسه شبی بر لب شمع
    من که ناکام شدم از چه سبب می سوزم؟

  2. کاربر مقابل از این پست mehraboOon تشکر کرده است.


  3. #2
    کاربر سایت
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    محل سکونت
    همین حوالی...
    نوشته ها
    5,647
    تشکر
    3,769
    تشکر شده 6,464 بار در 2,924 پست

    پیش فرض

    خوراک بنیه خرچنگ یا لابستر






    موارد لازم:
    • 4 عدد فیله خرچنگ یا لابستر
    • خمیر بنیه یک پیمانه و نصف
    • ادویه گرام ماسالا
    • زعفران دم کرده
    • نمک و فلفل
    • دورچین دلخواه

    دستور پخت

    ابتدا فیله ها رو داخل پیاز و سس تری یاکی مارینه میکنیم . از خمیر بنیه تهیه میکنیم و بعد فیله لابستر رو از سس در میاریم و با دستمال کاغذی خشک میکنیم . داخل خمیر بنیه فرو کرده و داخل روغن داغ غوطه ور کرده و سرخ میکنیم . سپس روی دستمال کاغذی قرار میدیم تا روغن اضافیش بره و در ظرف مناسب با لیمو ترش و دورچین دلخواه سرو میکنیم . نکات مربوط به تهیه خوراک بنیه خرچنگ یا لابستر

    مواد برای تهیه خمیر بنیه : دلستر ساده یک شيشه یا یک پیمانه شیر یا یک پیمانه ماست ، تخم مرغ 2 عدد کامل ، بگينگ پودر 1 ق.چ ،زعفران دم کرده دو قاشق ،پودر سیر و در صورت تمایل ادویه جات روغن مایع دو قاشق ، آرد به اندازه ای که :مايه به غلظت ماست چكيده یا عسل بشه . *** طرز تهیه خمیر بنیه : همه را با هم را تركيب كرده و سپس آرد را اضافه كرده و با همزن مخلوط ميكنيم تا غلظت آن مانند ماست چکیده شود و از قاشق به راحتی نریزد . به مایه نمک زده نشه که قطعات کم پف نشه . بهتره هنگام سرخ شدن در روغن بهشون نمک بزنین . *** طرز تهیه سس تری یاکی در منوی " سس و ترشی و و چاشنی " های همین سایت آمده .
    سوخت پروانه که زد بوسه شبی بر لب شمع
    من که ناکام شدم از چه سبب می سوزم؟

  4. کاربر مقابل از این پست mehraboOon تشکر کرده است.


  5. #3
    کاربر سایت
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    محل سکونت
    همین حوالی...
    نوشته ها
    5,647
    تشکر
    3,769
    تشکر شده 6,464 بار در 2,924 پست

    پیش فرض

    خوراک خرچنگ

    موارد لازم:

    • ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
    • ۳ پيمانه آب مرغ
    • ۲ قاشق غ سس سویا
    • ۲ ق غ زنجبیل تازه رنده شده
    • ۱ق ق پوست لیمو رنده شده
    • ۲ ق غ سير رنده شده
    • ۲ ق غ ادویه ماهى
    • نمك و فلفل به اندازه كافى
    • نصف ق چ آویشن خشك
    • ۵-۶ عدد خر چنگ
    • ۵-۶ عدد صدف
    • ۱۰ عدد میگو


    دستور پخت



    در يك قابلمه بزرگ ۹ ماده اول فهرست مواد لازم را قاطى كنيد و بگذاريد جوش بياد. خرچنگ ها را بریزید توش و درش را براى ۱۰ دقيقه ببنديد.
    بعد صدف و میگو را بريزيد توش با ۱۰ دقيقه ديگه با در بسته بگذارید بپزند.
    حالا همه را توی ظرف بكشيد و روش را با جعفرى تازه تزیین كنيد.

    سوخت پروانه که زد بوسه شبی بر لب شمع
    من که ناکام شدم از چه سبب می سوزم؟

  6. کاربر مقابل از این پست mehraboOon تشکر کرده است.


  7. #4
    کاربر سایت
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    سن
    26
    نوشته ها
    23
    تشکر
    24
    تشکر شده 27 بار در 12 پست

    پیش فرض

    خیلی ممنون که درخواست منو زود اجابت کردید. حتما باید خوراک لابستر با سس رمولاد رو امتحان کنم (معمولا ما غذا های دریایی زیاد استفاده میکنیم)
    اما مشکل اصلی من در پاک کردن لابستر هاست.دیروز دو تا لابستر چاق و چله رو تو قابلمه ای انداختم و حدود 45 دقیقه در آب جوشیدند.ولی پوست کندنشون با حالت قبل از جوشاندن تفاوتی نداشت و پوست خودم عوضش کنده شد(راستی یادم نره که بگم لابستر ها سر و دست و دم کنده هستند و فقط پوست شکم و کمرشون باقی مونده)
    لطفا در مورد روش های پاک کردن لابستر ها توضیحات بیشتری می دهید
    The earth is the other form of hell and mens are it's demons

    Dante's inferno

  8. #5
    کاربر سایت
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    محل سکونت
    همین حوالی...
    نوشته ها
    5,647
    تشکر
    3,769
    تشکر شده 6,464 بار در 2,924 پست

    پیش فرض


    طرز پاک کردن لابستر

    خب اول میرسیم به قسمت کشت و کشتار ..هرچند که خودم از این قسمت اصلا خوشم نمیاد ..طفلی ... لابستر بیچاره ..اگه لابستر قبلا کشته شده بود که کارتون آسونتره اگه هم خودتون توفیق گرفتن لابستر رو داشتین که بهتره به شکل زیر عمل کنین ...شما که احیانا نمیخواهین اونو با سیانور یا اسپری حشره کش به قتل برسونین....
    لابستر رو حدود ۱۵ البته یکی از دوستان کامنت گذاشته بودن ۳۰ دقیقه تو فریزر بگذارین..این کار باعث میشه که بدبخت مادر مرده موقع به هلاکت رسیدن هم کمتر وول بخوره هم کمتر زجر بکشه برای من دومی مهمتره...
    اگه تو شکل بالا نیگا کنین یه نوار زرد رنگ رو که به دور چنگال لابستر بسته شده ...چرا....خب معلومه. شما که نمیخواهین لابستر با چنگالهای تیزش شما رو همراه خودش به دیار باقی بره..نه شوخی کردم در اون حد نیست ولی خب واقعا دردناکه ... بهترین راه اینه که از وسط لابستر شروع کنین و باز هم بهتر اینکه از یه چاقوی به اصطلاح ۱۰ اینچ استفاده کنید مثل شکل بالا که از سنگینی هم برخورداره..لابستر رو بگذارین روی یه جای مسطح دم اونو بگیرین یا بهتر بگم محل اتصال دم و تنه... محکم چون ممکنه کار دستتون بده..با دست دیگه چاقو رو بگیرین و با نوک چاقو به آرومی از سمت چشم تا دم رو نشونه برین یعنی سانت سانت ببرید.. شکل بالا رو یه لحظه نگاه کنین...آها ...آگه دقت کرده باشین تیغه چاقو به سمت چشم لابستر هستش..بله..الکی که نیستش..کلی آداب و رسوم داره...
    حالا نوک چاقو رو داخل سر لابسر فرو کنید طوری حسابی ضربه مغذی بشه..یعنی مانند شکل چاقو رو کاملا داخل سرش کنین ...مابین چشماش...آخی ..با این عمل دیکه شما دخل لابسر بیچاره رو آوردین و یه قاتل حرفه ای محسوب میشین..این روش بهترین روش برای کشتن حیوان بیچارس چون زیاد درد نمیکشه...
    عصر بخیر

    سلام دوستان دیروز راجع به کرب نوشتم امروز میخوام راجع به لابستر اینکه چطوری تمییز کنیم و چه غذاهایی باهاش میشه درست کرد بنویسم...بعضی موقع اونقدر مطلب دارم و به ذهنم میرسه که وقت کم میارم...
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ...یه فایل ویدیویی هست که طرز تمییز کردن لابستر رو مرحله به مرحله نشون میده..سعی میکنم در هر فرصتی که پیش اومد طرز طبخ اون رو هم بنوسم...
    چگونه پوسته سخت لابستر را بشکنیم...
    مرحله اول : ابتدا چنگالهای بزرگ رو از محل مفصل یا محل اتصال به بدنه رو کمی خم و جدا کنید
    مرحله دوم : به کمک فندق شکن یا چنگولک شکن یا اگه نداشتین با نوک چاقو(ا نوک چاقو سختره از ما گفتن بود) چنگالهاشو بشکنین
    مرحله سوم :قسمت متحرک چنگال رو بیرون بیارین و چنگال خرچنگ رو پوستشو بکنین تا به گوشت چنگال دست پیدا کنین....
    مرحله چهارم: دم لابستر رو به آرامی بکشید تا کنده شود.
    مرحله پنجم: تک تک باله های شنای لابستر رو جدا و گوشت رو از میان آن خارج کنید.
    مرحله ششم : به کمک چنگال حدود۵/۲ سانت داخل دم رو بشکافید با یک دست لابستر رو نگه دارین و چنگال در دست دیگه بریم به جنگ لابستر..چنگال رو بچرخونید تا تمام گوشت لابستر به بیرون هل داده بشه.
    مرحله هفتم :لابستر رو به پشت نگه دارین و به کمک چاقو یا قیچی مخصوص آشپزخونه گوشت داخل پاهای لابستر رو خارج کنین.
    مرحله هشتم : با فشار دادن هر پا یا غلتاندن یک وردنه یا [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] به کمک یک بطری میتونید گوشت تک تک پاها رو خارج کنین.
    مرحله آخر : حسابی بازرسیش کنین یه وقت خدای ناکرده چیزی از قلم نیفتاده باشه
    دفعه دیگه راجع به کوسه مینویسممممممم ..الفراررررررررر
    ویرایش توسط mehraboOon : 10-12-2010 در ساعت 16:06
    سوخت پروانه که زد بوسه شبی بر لب شمع
    من که ناکام شدم از چه سبب می سوزم؟

  9. کاربر مقابل از این پست mehraboOon تشکر کرده است.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •